Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

Shanghai Miandi Metal Group Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Κίνα Shanghai Miandi Metal Group Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shanghai Miandi Metal Group Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Η ποιότητα φαίνεται πολύ υψηλή. Η επιφάνεια προστατεύτηκε.

—— Tsutomu

Το πρόσωπο που με βοήθησε (σημάδι) ήταν πολύ ενεργό και εύκολο να επικοινωνηθεί με. Πολύ επαγγελματικός. Ήταν σε θέση να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που είχα εγκαίρως και ήταν μια γενική μεγάλη εμπειρία.

—— Shawn

Λεπτή υπηρεσία παρεχόμενη. Η υλικές ποιότητα και η διαμόρφωση στην απαίτηση ήταν επίσης υψηλές. Θα σύστηνα αυτόν τον προμηθευτή σε άλλοι επίσης και θα προτιμούσα μόνο μου επίσης στο μέλλον

—— Mowiz

Ο προμηθευτής ήταν πολύ εύκολο να επικοινωνηθεί με και επαγγελματίας στην επικοινωνία.

—— daniel

Το προϊόν ήταν όπως υπόσχεται. Γρήγορες απαντήσεις κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας.

—— Jay

Ο πωλητής είναι πολύ προσαρμόζοντας και προσφέρει την πολύ καλή υπηρεσία. Το προϊόν είναι υψηλό - ποιότητα. Ομαλή συναλλαγή. Εμπιστεύομαι και συστήνω τον πωλητή σε ο καθένας.

—— Jason

Η καλύτερα εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών παρέχεται. Η παραγωγή και η ναυτιλία είναι έγκαιρες. Και η ποιότητα του προϊόντος είναι σημαντική. Συστήνω αυτόν τον πωλητή για εκείνους που ψάχνουν την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων του κράματος T6. Η ομάδα της Σαγκάη Miandi είναι τίμια επιχείρηση.

—— Ching

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Έχουμε τις υψηλοί - ποιοτικά επαγγελματικά προϊόντα, καθώς επίσης και προηγμένοι γραμμές παραγωγής και εξοπλισμοί. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Κατά μήκος της αυξανόμενης ζήτησης στην αγορά, ικανοποιούμε συνεχώς τους πελάτες με την ενημέρωση των προϊόντων για να βελτιώσουμε τα συστήματα prouduction, βελτιώνουμε την ποιότητα.

   

  Shanghai Miandi Metal Group Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Shanghai Miandi Metal Group Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Shanghai Miandi Metal Group Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

  Shanghai Miandi Metal Group Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

  Shanghai Miandi Metal Group Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

 • OEM / ODM

  Η ανίχνευση φασματομέτρων η επιχείρησή μας έχει προωθήσει το φορητό εξοπλισμό ανίχνευσης φάσματος. Κατάλληλος για οποιαδήποτε περίσταση από -10 ℃ + σε 50 ℃. Ανιχνεύσιμα στοιχεία συμπεριλαμβανομένου «του Al, του Tj, του Β, του χρωμίου, του ΜΝ, του Φε, του κοβαλτίου, του Νι, του $cu, του ZN, του SE, του NB, Zr, της Mo, Pd, του άργυρου, Sn, του Sb, του TA, του HF, του Πε, του W, του PB, του βισμουθίου «και άλλων στοιχείων, για να βοηθήσει τους πελάτες να αποβάλουν τις αμφιβολίες για το στοιχείο.

  Η επαγγελματική υπερηχητική ανίχνευση η επιχείρησή μας είναι εξοπλισμένη με την υπερηχητική ανίχνευση με τη συχνότητα 1~5 MHZ, η οποία έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της υψηλής ευαισθησίας ανίχνευσης, της ισχυρής δύναμης διείσδυσης, του ευρέος φάσματος της υπόδειξης, και της γρήγορης ταχύτητας ανίχνευσης. Οι πελάτες βοήθειας ανιχνεύουν τις εσωτερικές ατέλειες στο υλικό.

  Κοπή ακρίβειας υπάρχουν πολλά μεγάλης κλίμακας precisions κόβοντας τον εξοπλισμό στο εργαστήριο. Το μέγιστο μέγεθος της διαγώνιας κοπής μπορεί να φθάσει σε 3700mm, και η τέμνουσα ακρίβεια μπορεί να φθάσει σε +0.1mm. Μπορεί να ικανοποιήσει τις τέμνουσες ανάγκες των πελατών με τα διαφορετικά μεγέθη και τα διαφορετικά precisions.

  Η ισοπεδώνοντας διαδικασία η επιχείρησή μας έχει την επαγγελματική ισοπεδώνοντας τεχνική υποστήριξη, σύμφωνα με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των διαφορετικών υλικών, επιβεβαιώνει τις απαιτήσεις με τον πελάτη εκ των προτέρων, για να παρέχει στους πελάτες την ισοπέδωση των υπηρεσιών για να συναντήσει την ακρίβεια μεγέθους που απαιτείται από τους πελάτες.

  Επεξεργασία επιφάνειας μπορούμε να παρέχουμε μια σειρά υπηρεσιών όπως η μηχανική επεξεργασία, χημική επεξεργασία, ηλεκτροχημική επεξεργασία (που υποβάλλεται σε ανοδική οξείδωση), να καλύψουμε τις απαιτήσεις για την αντίσταση διάβρωσης προϊόντων, την αντοχή, τη διακόσμηση και άλλους ειδικούς ρόλους των πελατών.

 • Ε & Α

  Έχουμε ένα πλήρες ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, με τον επιθεωρητή.

  Η επιθεώρηση τρίτου είναι επίσης διαθέσιμη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Miandi Metal Group Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Henry

Τηλ.:: +86 17717527075

Φαξ: 86-021-67856330

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)